Üdvözöljük a TONER KÖZPONT honlapján!

img_5348_web.jpg


Cégünk fő profilja tintapatron és toner kazetta töltése továbbá gyári illetve után gyártott tintapatron és toner kazetta forgalmazása.

Magánszemélyek illetve cégek részére egyaránt végzünk töltést.

A tintapatron és a toner kazetták alkalmasak többszöri töltésre, ezáltal elérhető a nyomtatási költségek csökkentése, jóval gazdaságosabb, mintha minden alkalommal új tintapatront vagy tonert vásárolnának.Az után gyártott patronok illetve tonerek a gyári ár 20-50 %-án kaphatóak, amelyek ugyanúgy használhatóak nyomtatáshoz.

img_5388_web.jpg
Tone
r kazetták és tintapatronok töltése az alapos tisztítás, s a karbantartási műveletek elvégzése után történik, majd ezeket leteszteljük.

A lézer toner kazetta többszöri töltése esetén előfordulhat, hogy egy-egy alkatrész elhasználódik, pl. fényhenger, mágnes henger, stb., ezeket kicseréljük.img_5379_web.jpg
Érdemes a
csere, hiszen még akkor is olcsóbban jönnek ki, mintha egy teljesen új tonert vásárolnának, s az alkatrész kicserélését követően egy teljes értékű tonert kapnak.
A kazetták töltését rövid határidőn belül elvégezzük, igény szerint kiszállítást is vállalunk.
Termékeinkre, szolgáltatásainkra GARANCIÁT VÁLLALUNK!
Amennyiben Önöknek van feleslegessé vált nyomtatókazettájuk mi átvesszük, kérjük jelezzék felénk az alábbi e-mail címen, mail@tonerkozpont.hu.

A vásárlási ár a típustól függ, előzetes egyeztetés szükséges.

A kazetták töltése, javítása során keletkezett hulladékot megfelelően tároljuk, szerződőpartnerünkkel elszállíttatjuk a megfelelő környezetvédelmi előírások szerint.